Waarom kiezen voor ContainerInfra?

We helpen jou om grip en controle over jou Cloud Infrastructure en applicaties te houden. Zowel voor beschikbaarheid, veiligheid alsook op kosten.

Wij denken mee met jou, jouw teams en jouw doelstellingen. Dankzij onze kennis en expertise zijn wij de optimale partner voor jouw maatwerk cloudoplossingen.

Neem contact op Wie zijn wij
Circle 1
Circle 2
Circle 3
Ik zoek DevOps engineers
Wij zoeken Kubernetes Expertise
Ik heb een Cloud Platform nodig
Ik wil GitOps

Wie zijn wij

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf dat Managed Services en IT-oplossingen biedt voor onze klanten, met de focus op Public / Private Cloud en Kubernetes.

Door onze achtergrond in software-engineering brengen wij de mindset van softwareontwikkeling naar de wereld van softwarehosting. Dit betekent dat we snel kunnen bewegen met betrouwbare resultaten, dankzij ons volledige inzicht in de gehele softwarestack. Dit komt tot uiting in onze werkwijze en de dienstverlening die we aan onze klanten leveren.

We hebben jarenlange ervaring in managed hosting en maatwerk softwareontwikkeling. Daarnaast hebben wij Kubernetes-distributies ontwikkeld en honderden Kubernetes-omgevingen beheerd in zowel de public als private cloud.

Doordat wij in alle aspecten van het software lifecycle management proces diepgaande ervaring hebben, begrijpen wij als geen ander wat de problemen zijn en hoe deze opgelost dienen te worden. Hierin ligt onze passie, die wij graag inzetten om jou verder te helpen met jouw ambities.

Excellence through Change

Reliability

Wij maken onderhoud en wijzigingen voorspelbaar, middels krachtige continue automation.

Support

De klant staat centraal. Wij focussen ons op een goede samenwerking en de juiste uitkomsten voor jou.

Expertise

Vanwege onze passie voor Cloud, Infrastructuur en Software zullen wij altijd voor de hoogste kwaliteit gaan.

Long-term Partnership

Wij doen ons beste werk wanneer wij betrokken bij het probleem zijn. Daarom zien wij onze klanten als partners voor gezamelijk succes.

Waarom ContainerInfra

Door middel van onze expertise geven wij klanten en maatschappij grip op software, van broncode tot eindgebruiker.

End-to-End Oplossingen

Van ontwikkeling tot beheer, wij regelen alles om jouw oplossing bij jouw eindgebruikers te krijgen. Onze uitgebreide diensten dekken de gehele lifecycle van jouw applicaties.

Expert Consultancy

Onze consultancydiensten zijn ontworpen om jouw mogelijkheden te verbeteren. We bieden strategisch advies en hands-on ondersteuning om best practices te implementeren en jouw IT-infrastructuur te moderniseren.

Managed Services

Onze managed servicecontracten bieden gemoedsrust. Wij zorgen voor jouw IT-infrastructuur en applicatielandschappen. Uiteraard met hoge beschikbaarheid, beveiliging en performance, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Partnership

Wij geloven in samenwerking. Door uitzonderlijke waarde te leveren, streven wij ernaar om langetermijnrelaties met onze klanten op te bouwen. Door elkaars krachten en zwakheden echt te kennen, kunnen we samen het maximale bereiken.

Dutch Cloud Community

ContainerInfra is lid van de Dutch Cloud Community. Dé branchevereniging voor Nederlandse aanbieders van Cloud- en internetdiensten. Wij steunen en delen de missie van de DCC om de Nederlandse cloudsector te versterken en te laten groeien. Wij hanteren onderandere de Gedragscode van de DCC, waardoor onze klanten weten dat wij werken met en aan hoge standaarden, veiligheid en ethiek.

Dutch Cloud Community

Klaar om te versnellen?

Neem Contact met ons op

Of je nu aan je cloud-native reis begint of je bestaande infrastructuur wilt optimaliseren, wij zijn hier om je te helpen slagen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij jouw bedrijf kunnen versnellen.

Please enter your name!
Please provide a valid email address!
Please provide a valid phone number!
Please enter your message!