Cloud-native backupstrategie

ContainerInfra is jouw partner voor het versnellen van je Cloud-reis. Met ervaring op zowel publieke als private cloudplatforms, kunnen wij je helpen je cloud-doelen te bereiken en je applicatiegegevens te beveiligen op Cloud-platforms zoals Kubernetes.

Neem contact op Over ons Waarom ContainerInfra

Versterk je Engineering Team met Betrouwbare Cloud-Native Backups

In het snel evoluerende landschap van cloud-native applicaties is het waarborgen van de veiligheid en integriteit van je gegevens van groot belang. Bij ContainerInfra zijn we gespecialiseerd in het creëren van robuuste, efficiënte en schaalbare backup-strategieën die zijn afgestemd op de unieke behoeften van engineering leiders en hun teams die Kubernetes en cloud-native platforms hebben omarmd.

Om een goede backup-strategie op te zetten, moet je ervoor zorgen dat:

  1. Je meerdere verschillende back-up kopieën onderhoudt
  2. Je regelmatig je backups test
  3. Je snel kunt herstellen
  4. De gegevens in en de toegang tot je back-ups veilig zijn
  5. Je voldoet aan alle regelgeving en compliance vereisten

Bedrijfsleiders hebben een betrouwbare partner nodig om hun waardevolle gegevens te beheren en te beschermen. Met ContainerInfra krijg je een vertrouwde bondgenoot met diepgaande expertise in cloud-native technologieën en backup-strategieën. Onze op maat gemaakte oplossingen bieden de veiligheid, efficiëntie en gemoedsrust die nodig zijn om je te kunnen concentreren op innovatie en het behalen van je zakelijke doelen.

Neem contact op

Partner voor Cloud-Native back-ups

Circle 1
Circle 2
Circle 3
Google Cloud Platform
Amazon Webservices
Microsoft Azure
Scaleway
Hetzner
OpenStack
Kubernetes Logo

Ontwerp & Implementatie van de 2+1 Backup Strategie

De 2+1 backup strategie is een robuuste benadering van gegevensbescherming, ontworpen om veerkracht, beschikbaarheid en veiligheid te garanderen. Deze strategie houdt in dat je minimaal twee kopieën van je gegevens op verschillende locaties bewaart, plus een extra off-site backup.

Door de 2+1 backup strategie te implementeren, kunnen bedrijven een hoger niveau van gegevensbeveiliging en veerkracht bereiken. Deze aanpak zorgt ervoor dat je kritieke gegevens beschermd zijn tegen verschillende risico's, waardoor je operationele continuïteit kunt handhaven en de toekomst van je bedrijf kunt veiligstellen.

Architecture Design Implementation

Klaar om te versnellen?

Neem Contact met ons op

Of je nu aan je cloud-native reis begint of je bestaande infrastructuur wilt optimaliseren, wij zijn hier om je te helpen slagen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij jouw bedrijf kunnen versnellen.

Please enter your name!
Please provide a valid email address!
Please provide a valid phone number!
Please enter your message!