CI/CD Expertise

Verbeter je Continuous Integration en Continuous Deployment (CI/CD) set-up met ContainerInfra.

Wij bieden CI/CD-oplossingen die zorgen voor efficiënte, veilige en schaalbare processen, waardoor de kwaliteit toeneemt en je teams zich kunnen richten op innovatie en strategische initiatieven voor marktleidende wendbaarheid.

Neem contact op CI/CD blog posts

Circle 1
Circle 2
Circle 3
GitHub Actions
Verhoog deploy snelheid
Gitlab CI Pipelines Optimalization
Supply chain Levels for Software Artifacts (SLSA) Adoption

Wat is CI/CD?

Continous Integration (CI) en Continous Deployment (CD) zijn moderne softwareontwikkelingsmethodieken ontworpen om de snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van softwarelevering te verbeteren.

  • Continous Integration (CI) houdt in dat codewijzigingen van meerdere ontwikkelaars automatisch meerdere keren per dag in een gedeelde repository worden geïntegreerd en continu worden getest.
  • Continous Deployment (CD) gaat een stap verder dan CI door gevalideerde codewijzigingen automatisch naar productieomgevingen uit te rollen.
Github
Gitlab
Docker

Waarom CI/CD belangrijk is

Het implementeren van CI/CD brengt tal van voordelen met zich mee voor jouw ontwikkelingsproces en je algehele bedrijfsvoering:

  1. Snellere Time-to-Market -- Verkort de tijd die nodig is om nieuwe code van ontwikkeling naar productie te brengen.
  2. Verbeterde code-kwaliteit -- Geautomatiseerde tests en validatie tijdens het CI-proces zorgen voor hogere code-kwaliteit en stabielere releases.
  3. Verminderde implementatierisico’s -- Minimaliseer risico’s met geautomatiseerde scripts en controles.
  4. Verbeterde samenwerking -- Bevordert samenwerking tussen ontwikkelteams en operations.
  5. Verhoogde efficiëntie -- Automatisering van repetitieve taken geeft teams meer tijd voor strategisch werk.

Waarom ContainerInfra CI/CD Expert Services?

Wil je software van hogere kwaliteit sneller en betrouwbaarder naar productie brengen? Met onze CI/CD-diensten kun je het testen en uitrollen van jouw software automatiseren, waardoor jouw ontwikkelteam efficiënter kan werken en zich kan focussen op het leveren van waarde.

Uitgebreide expertise & ondersteuning

Ons team heeft uitgebreide ervaring in het implementeren van CI/CD-oplossingen in diverse sectoren, waarbij we zorgen voor best practices en optimale resultaten. Wij bieden een complete, end-to-end oplossing voor jouw IT-infrastructuurbehoeften, van de initiële setup tot doorlopend beheer.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw softwareontwikkelproces kunnen verbeteren met CI/CD.

Neem contact op

Naleving en Innovatie Hand in Hand

Het implementeren van Continuous Integration (CI) en Continuous Deployment (CD) binnen de huidige regelgeving is uitdagend, vooral met nalevingsvereisten zoals de NIS2-richtlijn. Bij ContainerInfra begrijpen we deze complexiteit. Onze CI/CD-oplossingen zijn ontworpen om veiligheid en naleving te waarborgen, met best practices en tools die aan de strengste normen voldoen.

Wij bieden volledige ondersteuning van initiële beoordeling tot doorlopend beheer, zodat jouw CI/CD-pipelines efficiënt en compliant zijn. Laat ContainerInfra je helpen bij naleving en beveiliging, zodat jij je kunt richten op innovatie en groei.

Neem contact op

Transformeer CI/CD voor snellere Releases

Samenwerken met ContainerInfra voor CI/CD levert aanzienlijke tijdsbesparingen op, waardoor jouw ontwikkelingsteams zich kunnen richten op innovatie in plaats van complexe setups beheren.

Onze expertise in het ontwerpen en implementeren van efficiënte CI/CD-pipelines zorgt ervoor dat codewijzigingen automatisch worden getest, geïntegreerd en geïmplementeerd zonder handmatige tussenkomst. Dit versnelt de releasecyclus, vermindert repetitieve taken en brengt nieuwe functionaliteit sneller bij jouw klanten.

Ervaar de efficiëntie en productiviteitswinsten van een robuust CI/CD-proces met ContainerInfra en zie hoe jouw ontwikkelingscycli sneller en betrouwbaarder worden.

Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen

Van broncode tot software in productie

Circle 1
Circle 2
Circle 3
Expertise & integration of DevOps services
Docker Images
FluxCD & GitOps consultancy
Gitlab CI pipelines expertise
GitHub and GitHub Actions
Terraform
Kubernetes en Helm expertise

Gitlab Expertise

Bij ContainerInfra blinkt ons team uit in het benutten van GitLab om jouw CI/CD-workflows te verbeteren en zorgt voor naadloze integratie- en implementatieprocessen. Met onze diepgaande expertise in GitLab helpen wij jou je development pipeline te optimaliseren voor meer efficiëntie, veiligheid en samenwerking.

CI Pipelines Security Process

Cloud Native Artifacts

ContainerInfra is gespecialiseerd in het beheren en optimaliseren van cloud-native deployments, waaronder OCI images en Helm charts, om jouw Kubernetes deployments te stroomlijnen. Onze expertise zorgt ervoor dat deze artifacts efficiënt worden onderhouden en veilig worden geïmplementeerd, waardoor de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van jouw cloud-native applicaties worden verbeterd.

Container Images Helm Charts GitOps SBOM

Automated Code reviews & Quality Gates

Verbeter de kwaliteit, versnel innovatie en livegang door geautomatiseerde code reviews en quality gates te adopteren. Dit stelt je ontwikkelaars in staat om tijd te besparen op stijl- of codekwaliteit, zodat ze zich kunnen concentreren op oplossingen en het oplossen van problemen!

Code Quality Merge Requests Automation

En veel meer!

Wij zijn er trots op om hoogwaardige en snelle resultaten te leveren die direct waarde bieden. ContainerInfra is jouw partner in CI/CD, Cloud en meer, waardoor je jouw IT-oplossingen en softwareontwikkeling kunt versnellen.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Klaar om te versnellen?

Neem Contact met ons op

Of je nu aan je cloud-native reis begint of je bestaande infrastructuur wilt optimaliseren, wij zijn hier om je te helpen slagen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij jouw bedrijf kunnen versnellen.

Please enter your name!
Please provide a valid email address!
Please provide a valid phone number!
Please enter your message!

Laatste CI/CD blogs