ContainerInfra sluit zich aan bij de Dutch Cloud Community

ContainerInfra onderstreept het belang van de Nederlandse IT & Cloud markt door lid te worden van de Dutch Cloud Community

nieuws cloud
2024-07-29
Thomas Kooi

Namens Jeroen Veldhorst en mijzelf ben ik blij medetedelen dat wij per juli lid zijn geworden van de Dutch Cloud Community (DCC)! Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en we willen graag delen waarom dit zo’n waardevolle stap is, die volledig in lijn ligt met onze missie.

Wat is de Dutch Cloud Community?

De Dutch Cloud Community is dé belangenvereniging van Nederlandse bedrijven die actief zijn in de cloud- en hostingsector. Met meer dan 110 aangesloten bedrijven vormt de DCC een toonaangevende gemeenschap die zich richt op innovatie, samenwerking en kennisdeling binnen de sector. De DCC biedt een platform voor belangenbehartiging, kennisuitwisseling en netwerken, waardoor leden de kans krijgen om samen te werken aan de toekomst van cloudtechnologie in Nederland.

Waarom wij de DCC belangrijk vinden

Bij ContainerInfra geloven we in innovatie en lange termijn samenwerkingen. Deze strategie hanteren we zowel bij onze klanten als in onze samenwerking met andere bedrijven binnen de IT & Cloud markt. Wij streven altijd naar hoogwaardige kwaliteit, zowel op technisch vlak als vanuit een maatschappelijk perspectief.

We hechten veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van de gehele software supply chain. De gedragscode van de Dutch Cloud Community sluit perfect aan op deze visie en missie. Door lid te worden van de DCC, tonen we ons commitment aan onze kernwaarden en versterken we onze visie voor de Nederlandse en Europese Cloud markt.

De toekomst

Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, zijn wij al jaren onderdeel van de grotere Nederlandse Cloud Community. Samen zullen wij actief blijven werken aan innovatie en kwaliteit om Nederlandse en Europese Cloud iniatieven te ondersteunen. Dit zorgt voor controle en continuteit voor de eindgebruikers van de software die wij gezamelijk binnen Nederland hosten en ontwikkelen.

Graag bedank ik Ruud Alaerds voor de soepele samenwerking in het traject om lid te worden van de DCC.


Related Tags:
#nieuws #cloud
2 min read
Share this post: