Wij zijn ContainerInfra

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf dat Managed Services en IT-oplossingen biedt voor onze klanten, met de focus op Public / Private Cloud en Kubernetes.

Wij hebben een achtergrond in software-engineering en brengen de mindset van softwareontwikkeling naar de wereld van softwarehosting. Dit betekent dat we snel kunnen bewegen met betrouwbare resultaten, dankzij ons volledige inzicht in de gehele softwarestack. Dit komt tot uiting in onze werkwijze en de dienstverlening die we aan onze klanten leveren.

We hebben jarenlange ervaring in managed hosting en maatwerk softwareontwikkeling. Daarnaast hebben wij Kubernetes-distributies ontwikkeld en honderden Kubernetes-omgevingen beheerd in zowel de public als private cloud.

Doordat wij in alle aspecten van het software lifecycle management proces diepgaande ervaring hebben, begrijpen wij als geen ander wat de problemen zijn en hoe deze opgelost dienen te worden. Hierin ligt onze passie, die wij graag inzetten om jou verder te helpen met jouw ambities.

Ons doel

We helpen jou om grip en controle over jou Cloud Infrastructure en applicaties te houden. Zowel voor beschikbaarheid, veiligheid alsook op kosten.

Wij denken mee met jou, jouw teams en jouw doelstellingen. Dankzij onze kennis en expertise zijn wij de optimale partner voor jouw maatwerk cloudoplossingen.

ContainerInfra B.V.

  • KvK: 94077924
  • BTW-Nummer: NL866627881B01
  • Meander 251, 6825 MC Arnhem, Nederland
  • +31 85 060 9443

Nieuwste van onze blog